Ndërlidhjet

Peja shpall gjendje emergjente për shkak të vërshimeve


Ilustrim

Reshjet e mëdha të shiut kanë krijuar gjendje emergjente në komunën e Pejës të përcjella me vërshime të shumta.

Për shkak të gjendjes së krijuar, me vendimin e kryetarit të Pejës, Gazmend Muhaxheri, kjo komunë ka ngritur shtab emergjent dhe ka marrë vendim që të ndërpritet mësimi në të gjitha shkollat.

“Duke u bazuar ne gjendjen emergjente të krijuar nga reshjet e mëdha atmosferike, në takim me të gjithë drejtoret, kryetari Gazmend Muhaxherri ngriti shtabin emergjent, si dhe në të gjitha shkollat ndërpritet procesi mësimorë”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga komuna e Pejës.

XS
SM
MD
LG