Ndërlidhjet

Papa Françesku lutet për migrantët


Arkiv - Papa Françesku në Vatikan

Gjatë një meshe të mbajtur sot në Vatikan, duke folur para një turme të besimtarëve, Papa Françesku ka theksuar nevojën e solidaritetit me migrantët dhe njerëzit e margjinalizuar.

“Po mendoj për shumë njerëz; shumë persona të margjinalizuar; shumë njerëz që janë larguar nga shtëpitë e tyre; shumë refugjatë”, ka thënë Papa Françesku.

Ai ka thënë se ka shumë persona që nuk po duan të marrin përgjegjësinë për fatin e këtyre njerëzve.

XS
SM
MD
LG