Ndërlidhjet

OSBE bart materialin zgjedhor në Serbi

Këto fotografi tregojnë bartjen e materialit zgjedhor nga Kosova në Rashkë të Serbisë. Sipas marrëveshjes, OSBE, pas mbylljes së qendrave të votimit dhe të vendvotimeve, ka filluar me bartjen e materialit zgjedhor për në Rashkë dhe Vranje të Serbisë, për t’ia dorëzuar Komisionit Zgjedhor Republikan të Serbisë.

XS
SM
MD
LG