Ndërlidhjet

“Beteja e Kombeve”

Shpata të gjatë dhe helmeta...Më shumë se 750 “luftëtarë” nga 34 vende të botës arritën më 6 maj në Republikën Çeke, për të garuar në “Betejën e Kombeve”. Gara e luftës mesjetare, e cila mbahet për pesë ditë radhazi në Pragë, sfidon ekipet kombëtare kundër njëra-tjetrës në disa kategori, përfshirë gratë, që garojnë 3 kundër 3. Shpatat janë pa majë, si masë mbrojtëse, por lufta është mëse e vërtetë; kontakt i plotë dhe i ashpër, ashtu siç dikush mund ta paramendojë një betejë mesjetare.
Trego më shumë

Një anëtar i ekipit francez.
1

Një anëtar i ekipit francez.

Garuesi spanjoll, Santiago Torres Bejarano.
2

Garuesi spanjoll, Santiago Torres Bejarano.

Anna Danilukova, nga bendi i Pragës, Jagabab, këndon një këngë mesjetare.
3

Anna Danilukova, nga bendi i Pragës, Jagabab, këndon një këngë mesjetare.

Andrei Serebryakov nga ekipi ukrainas.
4

Andrei Serebryakov nga ekipi ukrainas.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG