Ndërlidhjet

Alarm për bombë në Pragë


Ilustrim

Një person anonim ka njoftuar përmes telefonit për vendosjen e një bombe në stacionin kryesor hekurudhor të Pragës dhe në 10 vende të tjera në tërë Republikën Çeke.

Këtë informacion e ka konfirmuar për agjencinë çeke të lajmeve, ČTK, zëdhënësja e policisë, Markéta Janovská.

Ajo nuk i ka përmendur vendet e tjera konkrete, në të cilat personi anonim ka thënë se ka vendosur bombat.

Sipas informatave të dhëna nga bashkia e qytetit dhe policia e Pragës, kërcënimi po ashtu i drejtohet edhe bashkisë së kryeqytetit çek, e po ashtu edhe udhëheqjes komunale të Jiqinit, stacionit dhe bashkisë së Pilsenit, Pardubicës, dhe një shkolle në këtë qytet.

Është dhënë urdhëri se njerëzit e pranishëm në këto lokacione të dyshuara të largohen, ndërsa në kohë të drekës janë anuluar të gjitha udhëtimet me tren.

XS
SM
MD
LG