Ndërlidhjet

Takime për Demarkacionin me partitë politike


Një grup banorësh nga brezi kufitar ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi kanë zhvilluar të martën në Prishtinë, takime me grupet parlamentare të Partisë Demokratike dhe Lidhjes Demokratike. Përfaqësuesit e tyre kanë thënë se nuk do të lejohet që Kosova të humb pjesë nga territori i saj me Marrëveshjen për Demarkacionin e kufirit me Malin e Zi.

XS
SM
MD
LG