Ndërlidhjet

Jiri Dienstbier Journalism Fellowship, 2016 - 2017


Ilustrim

Radio Evropa e Lirë tani pranon aplikacionet për vitin 2016-2017, për bursën për gazetarë “Jiri Dienstbier Journalism Fellowship”.

Ky program (bursë) zgjat nga 1 nëntori 2016 deri më 30 qershor 2017.

Qëllimi i dhënies së kësaj burse është t’iu ndihmojë gazetarëve nga vendet e rajonit të Ballkanit Perëndimor ta ushtrojnë profesionin e tyre, në përkrahje të pluralizmit.

Aplikacionet pranohen nga gazetarët e Bosnjë dhe Hercegovincës, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Serbisë.

Aplikacionet e kompletuara duhet të dorëzohen në jiridienstbierfellowship@rferl.org deri në orën 0600 CET (sipas kohës së Evropës Qendrore) më 6 qershor 2016.

Për më shumë, klikoni këtu:

Jiri Dienstbier Journalism Fellowship, 2016 - 2017

XS
SM
MD
LG