Ndërlidhjet

Panairi Virtual i Karrierës


Studentët e diplomuar të Universitetit të Prishtinës, në Panairin Virtual të Karrierës, kanë pasur mundësinë të vizitojnë përfaqësuesit e kompanive dhe institucioneve pjesëmarrëse për të kuptuar më shumë për profilin dhe shërbimet e tyre dhe mundësitë për punësim, praktikë, trajnime, kurse të gjuhëve, dhe shërbime të tjera, që ofrojnë kompanitë dhe institucionet.

XS
SM
MD
LG