Ndërlidhjet

Festa e muzikës në Prishtinë


Është bërë viti i tretë që festivali "Festa e Muzikës" po mbahet në Prishtinë. Ky festival mbledh të rinjë të talentuar nga Kosova dhe Franca, të cilët perrformojnë gjatë tërë ditës në kuadër të këtij organizimi i cili mbështetet nga Komuna e Prishtinës dhe Ambasada Franceze. "Festa e Muzikës" organizohet edhe në vende të tjera të botës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG