Ndërlidhjet

Një festival për luftën


Festivali i filmit mbi temat nga zonat e luftës ka mbledhur fotografë, historianë dhe aktivistë nga mbarë bota në Sarajeve. Qëllimi i festivalit është të ndahen përvojat me pjesëmarrësit dhe të mos harrohen luftërat që kanë ndodhur e që ende po vazhdojnë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG