Ndërlidhjet

Kosovë: Shkatërrohen mijëra armë të vogla dhe të lehta


Pamje nga një shkatërrim i mëparshëm i armëve në Kosovë

Ministria e punëve të brendshme e Kosovës ka njoftuar se nesër do të shkatërrohen 2382 armë të vogla dhe të lehta.

Në këtë mënyrë, me mbështetjen e Zyrës së jashtme gjermane dhe Programit për zhvillim të OKB-së, Kosova e shënon Ditën Ndërkombëtare të shkatërrimit të armëve të vogla.

Këto armë janë konfiskuar nga Policia e Kosovës gjatë punës së saj në hetimin e krimeve.

XS
SM
MD
LG