Ndërlidhjet

Presidenti Thaçi uron që në Turqi të ketë paqe dhe stabilitet


Pamje e një pjese të Prishtinës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaëi, ka thënë se zhvillimet dramatike dhe tentimi për puç në Turqi u përcollën me vëmendje edhe nga institucionet dhe populli i Kosovës.

Në rrjetin Facebook, ai ka thënë se “vullneti i qytetarëve të Turqisë u dëshmua më i fuqishëm se çdo tank. Ngadhnjimi i institucioneve legjitime në Turqi tregoi se demokracia është e pasfidueshme”, dhe ka shtuar se “në emër të popullit të Kosovës uroj që në Turqi të ketë paqe dhe stabilitet. I përgëzoj të gjithë ata që këtë sfidë e përballuan me urtësi, por edhe me vendosmëri.”

XS
SM
MD
LG