Ndërlidhjet

Kaos në trafik


Punimet në rrjetin e ngrohtores së kryeqytetit, kanë shkaktuar kaos në komunikacion, duke bllokuar kështu një nga rrugët kryesore. Vozitësit ankohen për qarkullim të vështirë dhe pritje në kolona.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG