Ndërlidhjet

Rrëfimi i azilkërkuesit palestinez në Kosovë


Për më shumë se një vit Zahir al Karan ka ikur nga vendlindja e tij Palestina duke kërkuar një mundësi tjetër të jetës larg luftës e shkatërrimeve dhe së fundi është vendosur në Kosovë. Ai rrëfen për rrugëtimin e ikjes që e ka nisur nga Turqia në Greqi drejt Shqipërisë, për t'u vendosur në Qendrën për Azil në afërsi të Lipjanit, rreth 20 kilometra në jugperëndim të Prishtinës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG