Ndërlidhjet

Panairi i Artizanateve në Prishtinë

Në Prishtinë është hapur Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore 2016. Këtë panair e organizon Qendra e Gruas “Dera e Hapur” dhe është i dymbëdhjeti me radhë, që nga viti 2005. Panairi organizohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane në Kosovë dhe ka për qëllim promovimin e vlerave. Pjesëmarrës në këtë panair janë edhe artizanë nga Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG