Ndërlidhjet

Sfidat e vajzave në botë


Një raporti i lëshuari së fundmi nga “Save the Children” tregon shumë nga barrierat dhe vështirësitë që u pengojnë vajzave që ta arrijnë potencialin e tyre të plotë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG