Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

Hapet Panairi “Blej Shqip”


Me rastin e 28 Nëntorit, Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, sot në Prishtinë, për të tretin vit me radhë, është hapur Panairi “Blej Shqip”, ku po marrin pjesë rreth 120 prodhues dhe kompanishqiptare.

Panairi “Blej Shqip”, i cili do të jetë i hapur gjatë tri ditëve të ardhshme, është organizuar nga Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes së Republikës së Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG