Ndërlidhjet

Trump e paralajmëroi konferencën e parë për gazetarë


Donald Trump

Presidenti i zgjedhur amerikan, Donald Trump, ka paralajmëruar mbrëmë se më 11 janar në Qytetin e Nju Jorkut, do ta mbajë konferencën e parë të përgjithshme me gazetarë, para se më 20 janar të inaugurohet në postin e presidentit të Shteteve të Bashkuara.

Pritet që në këtë paraqitje, zoti Trump do t’i shpallë planet për evitimin e konfliktit të interesit ndërmjet postit të tij në Shtëpinë e Bardhë dhe kompanive në perandorinë biznesore të tij.

Deri tash, Donald Trump më tepër ka preferuar që me mediat dhe publikun të komunikoj nëpërmjet shpalljeve joformale në rrjetin Twitter.

XS
SM
MD
LG