Ndërlidhjet

Gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor fillon të hënën


Shkollë fillore në Prishtinë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Kosovë (MAShT), përmes një komunikate për media, njofton të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit se gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2016/2017, në të gjitha shkollat e Kosovës, fillon të hënën, më 16 janar.

MAShT, në bashkëpunim me Drejtoritë Komunale të Arsimit kishte vendosur ditë më parë të shtyjë deri në këtë datë fillimin e mësimit për shkak të motit të lig dhe temperaturave të ulëta të këtyre ditëve, si dhe epidemisë së gripit AH3V.

XS
SM
MD
LG