Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

"Kosova është Serbi" nga Pozhega në Kralevë

Nga mëngjesi, më 19 janar, treni i cili para katër ditësh ishte nisur nga Beogradi për në Mitrovicë në Kosovë dhe i cili u kthye më pas në një skandal rajonal i cili ende nuk është qetësuar, ka filluar që rregullisht të qarkullojë në relacionet mes Kralevës dhe Pozhegës dhe siç është njoftuar, për dhjetë ditë do të vihet në qarkullim edhe në relacionet tjera në Serbi.
Trego më shumë

XS
SM
MD
LG