Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Fotogaleri me fotografi të përzgjedhura nga ngjarje të ndryshme nëpër botë gjatë javës që po lëmë pas.
Trego më shumë

Pamje piktoreske e Liqenit të Ohrit në Maqedoni dhe fëmijët duke ushqyer zogjtë.
1

Pamje piktoreske e Liqenit të Ohrit në Maqedoni dhe fëmijët duke ushqyer zogjtë.

Një grua afgane duke punuar në një fabrikë leshi në Herat, pa pajisjet e nevojshme si dorëzat dhe maskat mbrojtëse. 
2

Një grua afgane duke punuar në një fabrikë leshi në Herat, pa pajisjet e nevojshme si dorëzat dhe maskat mbrojtëse. 

Një fëmijë në rrënojat e qytetit sirian Arbin, të mbajtur nga rebelët, rajoni i Ghoutas lindore, në periferi të Damaskut.
3

Një fëmijë në rrënojat e qytetit sirian Arbin, të mbajtur nga rebelët, rajoni i Ghoutas lindore, në periferi të Damaskut.

Një punonjës doganor i Pakistanit shihet afër zjarrit ku po asgjësohej një sasi e mallrave kontrabandë, dhe narkotikë, të konfiskuara, gjatë një fushate për Ditën Ndërkombëtare Doganore në Karaçi, më 26 janar.
4

Një punonjës doganor i Pakistanit shihet afër zjarrit ku po asgjësohej një sasi e mallrave kontrabandë, dhe narkotikë, të konfiskuara, gjatë një fushate për Ditën Ndërkombëtare Doganore në Karaçi, më 26 janar.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG