Ndërlidhjet

A besoni në normalizim marrëdhëniesh ndërmjet Kosovës dhe Serbisë?


Ky është një hulumtim joshkencor që reflekton vetëm opinionin e pjesëmarrësve

Ky votim tashmë është mbyllur

XS
SM
MD
LG