Ndërlidhjet

Raporti: Një zyrtar i Ministrisë së brendshme është vrarë më Moskë


Pamje e një pjese të Moskës

Raportohet se një zyrtar i Ministrisë së brendshme të Rusisë është vrarë në Moskë.

Agjencia e lajmeve, Interfax, e ka cituar një përfaqësues të agjencive së zbatimit të ligjit, që ka thënë se zyrtari, Nikolai Volkov, ishte vrarë dje.

Volkov ishte shef i Departamentit të riparimit dhe ndërtimit në Ministrinë e brendshme të Rusisë.

Interfax ka raportuar se policia beson se motiv ishte plaçkitja, duke sugjeruar se vrasja nuk ishte direkt e ndërlidhur me punën e të ndjerit Volkov.

XS
SM
MD
LG