Ndërlidhjet

PinkTaxi - Shërbim udhëtimesh vetëm për gra


Në Pakistan ka filluar të ofrohet shërbimi i transportit me anë të taksit që ka vetëm gra shofere dhe pasegjeret mund të jenë vetëm femra.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG