Ndërlidhjet

Besimtarët e krishterë festojnë Pashkët


Miliona besimtarë të krishterë në mbarë botën sot festojnë Pashkët.

Festa e Pashkëve – dita për të cilët të krishterët besojnë se Jezu Krishti është ringjallë- sivjet po festohet në të njëjtën ditë nga të krishterët katolikë dhe ortodoksë.

Besimtarët e krishterë në Kosovë sot po ashtu festojnë Pashkët.

Në një meshë solemne të mbajtur në Katedralen "Nënë Tereza" në Prishtinë në vigjilje të Pashkëve, është bërë thirrje paqe, tolerancë ndërfetare dhe dashuri ndërnjerëzore.

XS
SM
MD
LG