Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Dhuna e shfrenuar e protestuesve ndaj deputetëve në Kuvendin e Maqedonisë, 31-vjetori i katastrofës më të madhe bërthamore të Çernobilit, lufta e vazhdueshme ndaj militantëve të Shtetit Islamik, janë vetëm disa nga ngjarjet që shënuan javën që po lëmë pas, prej nga sjellim fotografitë më të veçanta.
Trego më shumë

Një protestues gjatë protestave kundër zgjedhjes së Aleksandar Vuçiqit president, Beograd, Serbi. 
1

Një protestues gjatë protestave kundër zgjedhjes së Aleksandar Vuçiqit president, Beograd, Serbi. 

Adhuruesit e historisë me uniformat e Ushtrisë së SHBA-së të Luftës së Dytë Botërore, dhe këndojnë himnin kombëtar të Shteteve të Bashkuara, gjatë një ngjarjeje përkujtimi të Konvojit të Lirisë në Pragë. Konvoji i Lirisë përkujton momentet në vitin 1945 kur pjesa perëndimore e vendit u çlirua nga shtypja naziste nga Ushtria e SHBA-së.
2

Adhuruesit e historisë me uniformat e Ushtrisë së SHBA-së të Luftës së Dytë Botërore, dhe këndojnë himnin kombëtar të Shteteve të Bashkuara, gjatë një ngjarjeje përkujtimi të Konvojit të Lirisë në Pragë. Konvoji i Lirisë përkujton momentet në vitin 1945 kur pjesa perëndimore e vendit u çlirua nga shtypja naziste nga Ushtria e SHBA-së.

Zoran Zaev, kreu i koalicionit të sapoformuar në Maqedoni, i lënduar nga protestuesit që u futën dhunshëm në Kuvend, në shenjë pakënaqësie ndaj zgjedhjes së Talat Xhaferit si kryetar Kuvendi.
3

Zoran Zaev, kreu i koalicionit të sapoformuar në Maqedoni, i lënduar nga protestuesit që u futën dhunshëm në Kuvend, në shenjë pakënaqësie ndaj zgjedhjes së Talat Xhaferit si kryetar Kuvendi.

Një roje nderi qëndron pranë monumentit të Lavdisë së Përjetshme të Luftës së Dytë Botërore gjatë një ceremonie inaugurimi për anëtarët e adoptuar rishtazi të Armatës së Re në qytetin jugor rus Stavropol.
4

Një roje nderi qëndron pranë monumentit të Lavdisë së Përjetshme të Luftës së Dytë Botërore gjatë një ceremonie inaugurimi për anëtarët e adoptuar rishtazi të Armatës së Re në qytetin jugor rus Stavropol.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG