OpenLayers

Hartë në kohë reale për përhapjen e koronavirusit

Kjo hartë tregon përhapjen e koronavirusit sipas të dhënave të Universitetit Johns Hopkins, Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe Worldometers.info. Të dhënat e tyre bazohen në informacionet e ofruara nga qeveritë. Në shumë shtete, ka kufizime në publikimin e këtyre informacioneve apo ka arsye përse nuk mund të tregohet në mënyrë të drejtë situata reale.

Metodologjia, transparenca dhe kualiteti i këtyre të dhënave mund të ndryshojë në mënyrë dramatike nga shteti në shtet. Lexoni më shumë informacione këtu.