Ndërlidhjet

Të dielën, akrepat e orës 60 minuta para


Të dielën, më 27 mars, akrepat e orës lëvizin një orë para, një ndryshim ky që ndodh në javën e fundit të marsit dhe zgjat deri në javën e fundit të tetorit.

Ora e verës lëviz akrepat nga ora 02:00 në 03:00.

Ndryshimi i orës në Evropë u vendos si ligj evropian në vitin 1981 dhe është rinovuar çdo katër vjet.
XS
SM
MD
LG