Ndërlidhjet

Kuvajti ndërmjetëson zgjidhjen e krizës në Bahrein


Opozita shiite në Bahrein ka pranuar ofertën e Kuvajtit për të ndërmjetësuar bisedimet me qeverinë rreth zgjidhjes së krizës në vend.

Bahreini më 16 mars u dha fund javëve të protestave që kishin shtyrë mbretin të shpallë gjendje të jashtëzakonshme.

Jasim Husain, anëtar i grupit më të madh opozitar, Wefaq, tha se sheiku i Kuvajtit, Sabah al-Ahmad al-Sabah, ka ofruar ndërmjetësimin mes familjes mbretërore sunite dhe opozitës shiite.
XS
SM
MD
LG