Ndërlidhjet

Sanino në Tiranë për kushtet e integrimitDiplomati evropian, Stefano Sanino po diskuton në Shqipëri 12 kushtet që Tirana zyrtare duhet të plotësojë për të marrë statusin e vendit kandidat.

Në mesin e 12 përparësive një pjesë e mirë duhet të realizohen dhe me pjesëmarrjen e opozitës. Sanino të martën do të marrë pjesë dhe në një takim të përbashkët me autoritetet shqiptare për të diskutuar detajet e procesit.
XS
SM
MD
LG