Ndërlidhjet

Kameron, optimist për Libinë


Kryeministri britanik, Dejvid Kameron, ka akuzuar mbështetësit e Gadafit për “sulmet vdekjeprurëse” ndaj civilëve në Misrata – qytetin e tretë më të madh të Libisë.

Ai i bëri këto komente në konferencën ndërkombëtare në Londër, ku delegatë të 40 vendeve të botës dhe organizatave ndërkombëtare janë mbledhur për të diskutuar të ardhmën e Libisë

“Derisa kjo gamë e gjerë vendesh është tubuar sot në Londër, ka njerëz që vuajnë tmerrësisht nën sundimin e Gadafit. Mesazhi ynë për ta është ky: Ditë më të mira për Libinë do të vijnë”, ka thënë Kameron.
XS
SM
MD
LG