Ndërlidhjet

Pakistan: Arrestohet i dyshuari për sulm në Bali të Indonezisë


Raportohet se operativisti i lartë i al-Kaidës në Indonezi, Umar Patek, i kërkuar për sulmet me bomba në Bali të Indonezisë në vitin 2002, është arrestuar në Pakistan.

Ky person është anëtar i dyshuar i grupit militant, Xhama Islamia, i ndërlidhur me al-Kaidën.

Raportet për arrestimin e tij u bazuan në dy zyrtarë të inteligjencës në Indonezi dhe në Filipine.

Të dy ata folën me agjencinë Asoshieted Pres në kushte të anonimitetit, për shkak të ndjeshmërisë së informatës.
XS
SM
MD
LG