Ndërlidhjet

GJND-ja hedh poshtë ankesën e GjeorgjisëGjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë nuk pranoi të dëgjojë rastin e e ngritur nga Gjeorgjia ku akuzohet Rusia për pastrim etnik në Abkazi dhe në Osetinë e Jugut.

Me një rezultat 10 kundër 6 gjykata më e lartë e OKB-së tha se nuk ka juridiksion për rastin, pasi Rusia e Gjeorgjia nuk janë përpjekur të gjejnë një zgjidhje për mosmarrëveshjet përmes bisedimeve.
XS
SM
MD
LG