Ndërlidhjet

Ballkan: Në disa vende filloi regjistrimi i popullsisë


Pos në Kosovë, sot regjistrimi i popullsisë ka filluar edhe në Mal të Zi dhe Kroaci.

Raportohet se në Mal të Zi atmosfera para regjistrimit ishte shndërruar në garë ndërmjet grupeve pro serbe dhe malazezëve.

Mali i Zi me referendum është ndarë nga Serbia në vitin 2006.

Ky është regjistrimi i parë i popullsisë në vendet e Ballkanit, prej se u shkatërrua ish Jugosllavia.
XS
SM
MD
LG