Ndërlidhjet

BE: Ministrat e financave diskutojnë kredinë për Portugalinë


Ministrat e financave të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, sot në Budapest të Hungarisë, e fillojnë debatin për kredinë shpëtuese prej 70 miliardë eurosh për Portugalinë.

Kështu, Portugalia është vendi i tretë i BE-së, pas Irlandës dhe Greqisë, që e merr ndihmën për shpëtim nga Bashkimi Evropian, për shkak të krizës financiare globale.

Kërkesën për ndihmë Portugalia e bëri mbrëmë.
XS
SM
MD
LG