Ndërlidhjet

Bashkëpunim Kosovë - Maqedoni në fushën e drejtësisëKosova dhe Maqedonia nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim në fushën e drejtësisë, për ekstradim dhe transferim të personave të dënuar.

Marrëveshjet i nënshkruan në Prishtinë ministrat e drejtësisë, Hajredin Kuçi dhe Mihajllo Manevski.

Pritet që marrëveshjet të forcojnë bashkëpunimin ndërkombëtar në luftën kundër krimit, forcimin e kapacitetit të institucioneve dhe rritjen e efikasitetit në gjyqësi.
XS
SM
MD
LG