Ndërlidhjet

Podgorica mbështet marshimin e homoseksualëveQeveria e Malit të Zi njoftoi se mbështet paradën e homoseksualëve që planifikohet të mbahet më 31 maj në Podgoricë. Ky është i pari marshim i këtij lloji në Mal të Zi.

Zëvendëskryeministri tha se qeveria do to ofrojë "gjithë mbështetjen institucionale për organizimin" e tubimit, çfarë është demonstrim i "angazhimit për vlerat evropiane të tolerancës, barazisë dhe përfshirjes sociale".

Kundërshtarët kanë paralajmëruar se do të marrin veprime për ta penguar marshimin.
XS
SM
MD
LG