Ndërlidhjet

EULEX-i konfirmon akuzat ndaj tre serbëveSlobodan Martinoviç, Sreçko Martinoviç dhe Svetlana Stojanoviq janë tre personat ndaj të cilëve EULEX-i ka ngritur aktakuza për krime lufte ndaj popullatës civile.

Tre personat akuzohen për krime të kryera në Kosovë gjatë vitit 1999

Hetimi është nën mbikqyrjen e një prokurori nga Zyra e Prokurorisë Speciale të Kosovës.

XS
SM
MD
LG