Ndërlidhjet

Tadiç: Statusi pastaj zgjedhjetZgjedhjet e përgjithshme do të mbahen pasi vendet anëtare të Bashkimit Evropian të japin qëndrimin e tyre rreth kërkesës së Serbisë për të marrë statusin e vendit kandidat, tha presidenti serb Boris Tadiç.

"Zgjedhjet duhet të jenë pjesë e agjendës evropiane dhe të kontribuojnë për një përparim të shpejtë drejt BE-së. Serbia ka nevojë për stabilitet që të përfundojë disa punë të rëndësishme", tha Tadiç.
XS
SM
MD
LG