Ndërlidhjet

Në Fukushima filloi pastrimi nga uji radioaktivPunëtorët kanë filluar të nxjerrin jashtë reaktorit të Fukushimës ujin që përmban nivele të larta radioaktiviteti.

Largimi i 25 mijë tonëve uji të ndotur nga kati përdhes i centralit bërthamor do t'i mundësojë inxhinierëve të vënë në punë sistemin ftohës të reaktorit.

Centrali bërthamor i Fukushimës ka lëshuar mbetje radioaktive që kur Japonia u godit nga tërmeti dhe cunami i 11 marsit.
XS
SM
MD
LG