Ndërlidhjet

Serbia me 1.3 milionë të varfër"Rreth 700 mijë njerëz në Serbi jetojnë nën kufirin e varfërisë, 178 mijë të tjerë jetojnë me ndihma sociale dhe 343 mijë pensionistë marrin pension rreth 100 euro", deklaroi Rasim Lajiç, ministër i Punës dhe Politikave Sociale.

"Mund të thuhet se Serbia e ka humbur shtresën e mesme", tha Lajiç.
XS
SM
MD
LG