Ndërlidhjet

Shënohet Dita e Tokës



Sot është Dita e Tokës, një ngjarje globale që synon të rrisë ndërgjegjësimin për problemet e mjedisit. Ky është viti i 41-të që shënohet Dita e Tokës.

Për herë të parë kjo ditë u mbajt në vitin 1970 në Shtetet e Bashkuara dhe tani shënohet në 192 vende.

Tema e këtij viti është "Një milionë veprime të gjelbra", që ka për qëllim t'i nxisë njerëzit që të bëjnë veprime të vogla, por të vazhdueshme, të cilat do të mbrojnë mjedisin.
XS
SM
MD
LG