Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Duhet shumë punë për t’u bërë, në mënyrë që kosovarët të përgatiten për të pranuar kompetencat e plota nga UNMIK-u", tha zëvendësshefi i UNMIK-ut Stiven Schook.
Ai i ka bërë këto komente në një takim me ministren e Shërbimeve Publike Melihate Tërmkolli.
Në dy javët e ardhshme Schook do t'i vizitojë të gjitha ministritë për të parë prioritetet dhe qëllimet e tyre për këtë vit.
XS
SM
MD
LG