Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, së shpejti në Kosovë do të fillojë realizimin e programit që synon të ndihmojë udhëheqësinë e KEK-ut në riorientimin strategjik të kompanisë dhe për ta rritur shkallën e arkëtimit.
"Furnizimi i Kosovës me rrymë dhe mos pagesa e rrymës mbeten çështjet kyçe për të gjithë ata që u intereson e ardhmja e Kosovës", tha shefi i USAID-it në Kosovë, Michael Farbmen.
XS
SM
MD
LG