Ndërlidhjet

LONDËR


Zyra Meteorologjike e Britanisë tha se viti 2007-ta ka gjasa të mira për t'u bërë viti më i ngrohtë në histori.
Shkencëtarët thanë se kombinimi i gazrave në atmosferë nga aktivitetet e njeriut dhe fenomeni klimatik El Nino në Oqeanin Paqësor, pritet të kontribuojnë në rritjen e temperaturave globale.
XS
SM
MD
LG