Ndërlidhjet

VJENË


Luftimi i terrorizmit dhe mbrojtja e mjedisit janë prioritetet kryesore të OSBE-së për vitin 2007, tha kryesuesi i ri, ministri i Jashtëm i Spanjës, Miguel Angel Moratinos, në një fjalim në Vjenë.
Ai tha se në luftën kundër terorrizmit, OSBE-ja do të punojë në shumë fronte, siç janë bashkëpunimi ligjor dhe forcimi i sigurisë në dokumentat e udhëtimit.
Moratinos gjithashtu tha se "nuk e përjashton mundësinë" për zgjidhjen së konflikteve të ngrira në ish Bashkimin Sovjetik gjatë vitit 2007.
XS
SM
MD
LG