Ndërlidhjet

PEKIN


Deri në vitin 2020, numri i burrave në Kinë do të jetë për 300 milionë më shumë se numri i grave, njoftuan mediat shtetërore në Pekin. Kërkuesit paralajmëruan se kjo rrezikon të prishë baraspeshën mes gjinive, dhe mund të rritë rrezikun nga sjellja e dhunshme për shkak të numrit të madh të burrave të pamartuar.
XS
SM
MD
LG