Ndërlidhjet

VJENË


I dërguari i posaçëm i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari takohet sot në Drezden të Gjermanisë me drejtorët politikë të Ministrive të Jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian. Në këtë takim, Ahtisaari do të njoftoi rreth procesit të përgaditjeve për zgjidhjen përfundimtare të statusit të Kosovës. Zëdhënësi Remi Durlo tha se Ahtisaari u drejtohet drejtorëve politikë të BE-së, në kuadër të takimit që i kushtohet Kosovës.
Takimi është i mbyllur për mediat dhe nuk pritet që opinioni të njoftohet me konkludimet.
XS
SM
MD
LG