Ndërlidhjet

SARAJEVË


Qeveria e serbëve të Bosnjës sot ka akuzuar televizionin publik të Bosnjë Hercegovinës për mungesë të objektivitetit dhe ua ka ndaluar zyrtarëve të saj që të japin deklarata për këtë qendër televizive. Këto akuza u bënë pasi disa zyrtarë qeveritarë serbë të Bosnjës kanë thënë se politikat editoriale të këtij televizioni nuk ishin të pavarura.
XS
SM
MD
LG