Ndërlidhjet

MADRID


Kryesuesi i OSBE-së, Miguel Angel Moratinos mirëpriti sot marrëveshjen e partive politike në Shqipëri për mbajtjen e zgjedhjeve. Siç është kumtuar nga zyra e OSBE-së, zoti Moratinos ka thënë se "marrëveshja ka krijuar bazën për zhvillimin normal të zgjedhjeve në të ardhmen" dhe ka shtuar se "e inkurajon qeverië shqiptare dhe partitë opozitare që ta mbajnë këtë frymë të konsensusit dhe respektin për sundimin e ligjit dhe për institucione demokratike".
XS
SM
MD
LG